About Company

Shenzhen Anconn Karet Lan Plastics Ind. Ltd.

Ngatur kabeh silikon, karet lan plastik bagean, contone:  Patch, stoppers, huruf, kaki, tombol, lengen klambi, extruded  tabung, ngudani, grip, grip umpluk, Ngalahake, grommets,
tips, washers, bantalan, bushings, bolam, mlaku-mlaku kaki kelet , nyedhot cangkir, dering segel, gaskets, O dering, dampers, Alat fitness, lan liyane beda-beda gumantung item.

maca liyane
ndeleng kabeh