за компанијата

Шенжен Anconn гума и пластика Индијана. Ltd.

Персонализација на сите силикон, гума и пластични делови, на пример:  приклучоци, затки, капаци, нозете, копчиња, ракави, екструдирани  цевки, ленти, костец, пена костец, рачки, grommets,
совети, подлошки, влошки, чаури, светилки, бастун нозе , вшмукувачки чашки, печат прстени, дихтунзи, O прстени, амортизери, фитнес опрема, како и други предмети варира.

Прочитај повеќе
Види се