ngeunaan Company

Shenzhen Anconn karét Jeung Plastics Ind. Ltd.

Ngaropea sagala silicone, karét sareng plastik bagian, misalna:  Plugs, stoppers, midang, suku, tombol, sleeves, extruded  tabung, strips, dicekel, dicekel busa, handles, grommets,
tips, washers, hampang, bushings, bulbs, leumpang suku iteuk , cangkir nyeuseup, cingcin segel, gaskets Nun cingcin, dampers, equipments kabugaran, sarta séjén variasina item.

maca deui
nempo sadaya